Ημερίδες

Εκτύπωση
PDF

«Πολιτικές ισότητας των φύλων στην τοπική αυτοδιοίκηση»

on .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και η ανάδοχος ένωση «ΕΤΑΜ A.E. – Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α.» σας προσκαλούν στις ημερίδες με θέμα: «Πολιτικές ισότητας των φύλων στην τοπική αυτοδιοίκηση», για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «Εξειδίκευση του πρότυπου Συστήματος Ένταξης της Ισότητας των Φύλων (Σ.Ε.Ι.Φ.) σε Περιφέρειες και Δήμους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και των Δήμων Ηρακλείου και Χανίων.

Εκτύπωση
PDF

Πρόσκληση Εκδήλωσης "Η έμφυλη εμπειρία των γυναικών στην πολιτική"

on .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) και το Γραφείο Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών (Μεσογείων 15, 4ος όροφος) την Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 18.00, με θέμα: «Η έμφυλη εμπειρία των γυναικών στην πολιτική».

 

icon Η έμφυλη εμπειρία των γυναικών στην πολιτική

Εκτύπωση
PDF

Πρόσκληση συνάντησης αιρετών γυναικών Π.Αυτοδιοίκησης

on .

Το Γραφείο Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. σας προσκαλεί στη συνάντηση αιρετών γυναικών της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, που θα διοργανωθεί στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (Μεσογείων 15, 4ος όροφος), την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στις 15.30.

 

icon Πρόσκληση συνάντησης αιρετών γυναικών Π.Αυτοδιοίκησης

Εκτύπωση
PDF

Πρόσκληση Γνωριμίας & Διαλόγου

on .

airetes logo ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ enpe

 

Το Γραφείο Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. προσκαλεί Φορείς Ισότητας και Μ.Κ.Ο. την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 5 μ.μ. στον χώρο της ΕΝ.Π.Ε. (Μεσογείων 15, 4ος όροφος)

σε συνάντηση γνωριμίας και διαλόγου με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τη συνεργασία σε ζητήματα φύλου.

Η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε.

Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής

Φωτεινή Βρύνα

 

 

Εκτύπωση
PDF

Πολιτιστική Εκδήλωση στο Πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

on .

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ / ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

Τηλ.: 2131511145  Fax: 2103231316  e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Αθήνα, 05-02-2015

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Σας γνωρίζουμε ότι η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων έχει θέσει υπό την αιγίδα της μία πολιτιστική εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Συγκεκριμένα, στις 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου "Παρνασσός"  ζωντανή εκπομπή-συναυλία με ιστορίες και συνθέσεις γυναικών από τον Μεσαίωνα μέχρι τον εικοστό αιώνα. Η συναυλία διοργανώνεται από το Τρίτο Πρόγραμμα, το οποίο γιορτάζει τα δεκαπέντε χρόνια της ραδιοφωνικής εκπομπής "Τα Μήλα των Εσπερίδων".

Η παραγωγός ραδιοφώνου Τζουλιέττα Καρόρη μας υπόσχεται ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο της γυναικείας μουσικής, μας αφηγείται τις ιστορίες, τις επιτυχίες, αλλά και τις δυσκολίες γυναικών που θέλησαν να αφιερωθούν στην τέχνη τους στο πέρασμα των αιώνων. Πρόκειται για μία ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή που θα ντύσουν μουσικά η μεσόφωνος Θεοδώρα Μπάκα, οι φλαουτίστες Δημήτρης Κούντουρας και Ναταλία Γεράκη, ο τσελίστας Αλέξανδρος Μποτίνης, η αρπίστα Φλώρα Παπαδοπούλου και ο πιανίστας Διονύσης Μαλλούχος: https://www.facebook.com/MusicaFemina .

 

Παρακαλούνται οι αποδέκτες του Υπηρεσιακού Σημειώματος να ενημερώσουν, κατά την κρίση τους,τις αρμόδιες οργανικές μονάδες των Υπηρεσιών τους και συνεργαζόμενους φορείς.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

 

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΡΕΜΟΣ