Εκτύπωση
PDF

Πρόσκληση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικής Ημερίδας, Πειραιάς 26-06-2013

on .

ggis
 
 

Πρόσκληση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικής Ημερίδας, Πειραιάς 26-06-2013EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Βάσω Κόλλια, σας καλεί να παρευρεθείτε και να στηρίξετε με την παρουσία σας την εκπαιδευτική ημερίδα που υλοποιεί η Γ.Γ.Ι.Φ., στον Πειραιά, στο ξεδοχείο THEOXENIA, Καραολή & Δημητρίου 23 στις 26 Ιουνίου 2013 σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε., την ΕΝ.Π.Ε. και την Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε.
Η Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. είναι τελικός δικαιούχος της Πράξης, που έχει ως στόχο τη διάχυση και εφαρμογή των πολιτικών ισότητας στο σύνολο της χώρας καθώς επίσης και την καλλιέργεια των κατάλληλων συνθηκών λειτουργίας των συλλογικών οργάνων της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης για την υποστήριξη πολιτικών ισότητας.


Το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών στους δικτυακούς τόπους της http://www.isotita.gr/, www.airetes.gr , www.kedke.gr , www.enpe.gr και στο http://www.info-peta.gr

Πρόσκληση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικής Ημερίδας, Πειραιάς 26-06-2013

Επιστολή Πρόσκλησης Εκπαιδευτικής Ημερίδας Γ.Γ.Ι.Φ., Πειραιάς 26-06-2013