Εκτύπωση
PDF

Διεξαγωγή εργαστηρίου ενδυνάμωσης για εργαζόμενες γυναίκες/συνδικαλίστριες

on .

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε., Η Γραμματεία Γυναικών της Γ.Σ.Ε.Ε. και η Δομή Ισότητας των Φύλων της Γ.Σ.Ε.Ε., στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών», του Έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων», οργανώνουν το εργαστήριο ενδυνάμωσης που θα υλοποιηθεί με στόχο την ενδυνάμωση εργαζομένων γυναικών/συνδικαλιστριών στα θέματα του συνδικαλισμού και της ισότητας των φύλων, υπό το πρίσμα της σημερινής δυσμενούς για τις εργασιακές σχέσεις συγκυρίας.

 Στόχος των ενεργειών αποτελεί η ενίσχυση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την προσωπική και συνδικαλιστική ενδυνάμωση, την επαγγελματική στήριξη, τη δόμηση συλλογικότητας και αλληλεγγύης.

Το εργαστήριο ενδυνάμωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 και ώρες 16:00 -21:00, με θέμα: «Για τις γυναίκες άνω των 45 ετών: Από την προσωπική ενδυνάμωση και επαγγελματική στήριξη στη δόμηση συλλογικής ταυτότητας και αλληλεγγύης» και εκπαιδεύτρια την κα. Άννα Μιχοπούλου, M.A. στις γυναικείες σπουδές και απευθύνεται σε γυναίκες συνδικαλίστριες-εργαζόμενες.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Κεντρικής Δομής Ισότητας της Γ.Σ.Ε.Ε., που βρίσκεται στο κτίριο του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε., Αινιάνος 3 (απέναντι από την είσοδο του κτιρίου της Γ.Σ.Ε.Ε.)
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Ζιζή Σαλίμπα, Στέλεχος Κεντρικής Δομής Ισότητας της Γ.Σ.Ε.Ε., τηλ.: 210 8202259, και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.