Ελλάδα

Εκτύπωση
PDF

«Η Μαμά Μαθαίνει Ελληνικά» (Δήμος Αθηναίων)

on .

Το πρόγραμμα «Η Μαμά Μαθαίνει Ελληνικά» υλοποιήθηκε πιλοτικά για πρώτη φορά το 2008, ανέπτυξε τεχνογνωσία και ανέδειξε καλές πρακτικές, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί ως δομή. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με ίδιους πόρους το 2008 και το 2010 και μόνο το 2009 χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Ελλάδα.

Εκτύπωση
PDF

Διοργάνωση του «Μάρτη της Ισότητας» (Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης)

on .

Η Π.ΕΠ.ΙΣ. της Π.Α.Μ.Θ., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, έλαβε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων προκειμένου να τιμήσει τη συγκεκριμένη μέρα – τόσο προς ανάμνηση των όσων έχουν διαδραματιστεί στο παρελθόν όσο και προς παρακίνηση για δράση των γυναικών της σημερινής εποχής.

Εκτύπωση
PDF

Δημιουργία ηλεκτρονικής διεύθυνσης για την ισότητα των φύλων (Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης)

on .

Στο πλαίσιο των δράσεων για την 8η Μαρτίου 2012 ως ημέρα έκφρασης των γυναικών, η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας (Π.ΕΠ.ΙΣ.) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (Π.Α.Μ.Θ.) δημιούργησε την ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , στην οποία άτομα και οργανώσεις μπορούν να καταθέτουν παρατηρήσεις, προβλήματα και προτάσεις.

Πηγή: Π.Α.Μ.Θ.

Εκτύπωση
PDF

“Ευρωπαϊκές δράσεις ενίσχυσης της γυναικείας απασχόλησης & επιχειρηματικότητας” για τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας

on .

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκές δράσεις ενίσχυσης της γυναικείας απασχόλησης και επιχειρηματικότητας» από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Π.Ι.Ν.) και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Π.Ι.Ν. στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.