Γενικές Ειδήσεις Πρόγραμμα

Εκτύπωση
PDF

Ζωντανή αναμετάδοση της ημερίδας «Η Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες»

on .


ggis

 

Ενημερώνουμε ότι η ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων που διοργανώνεται την Τρίτη 8/11, ώρα: 9.00πμ - 5.30μμ στο Divani Caravel με τίτλο: «Η Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες» θα αναμεταδοθεί ζωντανή μέσω διαδικτύου (live streaming) στις ιστοσελίδες www.isotita.gr και www.hellasnews.tv

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Μαρία Στρατηγάκη θα παρουσιάσει τις πολιτικές και τις δράσεις της ΓΓΙΦ για τους Δήμους και τις Περιφέρειες που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Εκτύπωση
PDF

Συνέδριο: «Η Πόλη της Ισότητας» στις 7-8 Νοεμβρίου 2011

on .


ggis

 

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών σας προσκαλεί να υπογράψετε την Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες και να συμμετέχετε στην επίσημη τελετή της υπογραφής. Η επίσημη τελετή της υπογραφής της Χάρτας θα γίνει στην Αθήνα στο πλαίσιο του Συνεδρίου, με θέμα «Η Πόλη της Ισότητας» στις 7-8 Νοεμβρίου 2011, στο οποίο θα παρουσιασθεί επίσης και ο Οδηγός Εφαρμογής της Χάρτας που έχει εκπονηθεί για τον σκοπό αυτό από την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.

Εκτύπωση
PDF

Συνέδριο: «Η Πόλη της Ισότητας» στις 20-21 Οκτωβρίου 2011

on .


ggis

 

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών σας προσκαλεί να υπογράψετε την Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες και να συμμετέχετε στην επίσημη τελετή της υπογραφής. Η επίσημη τελετή της υπογραφής της Χάρτας θα γίνει στην Αθήνα στο πλαίσιο του Συνεδρίου, με θέμα «Η Πόλη της Ισότητας» στις 20-21 Οκτωβρίου 2011, στο οποίο θα παρουσιασθεί επίσης και ο Οδηγός Εφαρμογής της Χάρτας που έχει εκπονηθεί για τον σκοπό αυτό από την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.

Εκτύπωση
PDF

Αναβολή του Συνεδρίου: "Η Πόλη της Ισότητας" για τις 7 & 8 Νοεμβρίου 2011

on .


ggis

 

Αγαπητέ/ή κ. ∆ήµαρχε,

Σε συνέχεια της µε ΑΠ 4700/11-10-2011  τελευταίας  επιστολής µας µε την οποία σας γνωστοποιούµε το  Πλαίσιο  προτεραιοτήτων/ενεργειών  οι  οποίες θα  πρέπει να υλοποιηθούν µετά την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες, θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε ότι η νέα ηµεροµηνία για το Συνέδριο
«Η Πόλη της Ισότητας» που είχε αρχικά προγραµµατιστεί για τις 20 και 21 Οκτωβρίου 2011 αναβάλλεται για τις 7-8 Νοεµβρίου 2011.

Εκτύπωση
PDF

Έρευνα ποιοτικών χαρακτηριστικών των Αιρετών Γυναικών της Αυτοδιοίκησης

on .

Ξεκίνησε η έρευνα για την μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών των Αιρετών Γυναικών στην Αυτοδιοίκηση με την αποστολή ερωτηματολογίων στους Δήμους και τις Περιφέρειες της Επικράτειας. Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να κατεβάσετε τα ερωτηματολόγια απο την Αρχειοθήκη του site κάνοντας κλικ εδώ, και να τα αποστείλετε αφού τα συμπληρώσετε, με e-mail, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.