Εκτύπωση
PDF

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας «Θηλυκή Ενέργεια: Τρεις γυναίκες μιλούν και δίνουν έμπνευση» (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας)

on .

10 Μαρτίου 2014 - Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας          

«Θηλυκή Ενέργεια: Τρεις γυναίκες μιλούν και δίνουν έμνευση»

Οργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

 

Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σήμερα; Πώς μπορούν τα στερεότυπα να εγκλωβίσουν τις γυναίκες σε ένα λάθος μοντέλο ζωής; Από πού αντλείς τη δύναμη για να συνεχίσεις; Ποιες είναι οι πραγματικές προκλήσεις για τις γυναίκες; Υπάρχει πράγματι η θηλυκή ενέργεια; Γυναίκες που έχουν δημιουργήσει, έχουν προσφέρει, έχουν εμπνεύσει, έχουν εμπνευστεί και θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες ζωής τους μαζί μας θα βρίσκονται στην Κοζάνη για μια συζήτηση έξω από το κουτί, αλλά μέσα στη ζωή, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 10 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο Κοβεντάρειο με τίτλο «Θηλυκή ενέργεια: Τρεις γυναίκες μιλούν και δίνουν έμπνευση». Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλήτριες η Ελένη Ντελιοπούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής» "Οι νίκες της ζωής μας", η Gabriela Scheiner, ιδρύτρια του Πολιτιστικού Τριγώνου Πρεσπών "Απο τη Βιέννη, στις Πρέσπες με αγάπη", και η Χριστίνα Ταχιάου, δημοσιογράφος "Με μια δική της ιστορία για να σκεφτόμαστε διαφορετικά".

Τη συζήτηση θα συντονίσει η επικοινωνιολόγος Ιωάννα Κωσταρέλλα.

 

Πηγή:Σύνδεσμος